Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ulfhednar Munitiemap

Veelzijdige map met munitie in waterbestendig Cordura (R). Geschikt voor maximaal 40 cartridges. Krachtige handgreep. Kan worden geplaatst in een driehoek en worden vergrendeld met klittenband.

€ 76,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Veelzijdige map met munitie in waterbestendig Cordura (R). Geschikt voor maximaal 40 cartridges. Krachtige handgreep. Kan worden geplaatst in een driehoek en worden vergrendeld met klittenband.

Het uitwendige waterdichte tabelvak kan worden verwijderd en vervangen door patroonhouders (meegeleverde patroonstrips). Wordt geleverd met 4 patroonstrips, elk met voor 10 patronen. Twee aan twee kunnen de patroonstrips samen worden gevoegd tot twee patroonstrips met elk 20 houders. ( Wordt geleverd zonder munitie )

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden