Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00

Gegevens VB Trade B.V. / Hes van Zweeden

VB Trade B.V.  / Hes van Zweeden

Kantooradres :
De la Reijstraat 5
6814 AD  Arnhem
Nederland

N.B. Bovenstaand adres is kantooradres en tevens uitsluitend voor (beoordeling van) retourgoederen.

Op bovenstaand adres is het verboden artikelen aan te bieden die onder de Wet wapens en munitie of Regeling wapens en munitie vallen.
Ook het transport van deze artikelen naar bovenstaande locatie is verboden, krachtens de wet. Hieronder vallen ook artikelen die vrij te koop zijn boven 18 jaar zoals luchtdruk wapens.

Indien u antieke of onklaar gemaakte wapens wilt aanbieden vragen wij u contact op te nemen. Ook deze artikelen kunnen niet op bovenstaand adres worden aangeboden en beoordeeld.

KvK-nummer : 09116712
Btw-identificatienummer : 8096.46.730.B.01

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.