Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00

Gegevens VB Trade B.V. / Hes van Zweeden

VB Trade B.V.  / Hes van Zweeden

Kantooradres :
De la Reijstraat 5
6814 AD  Arnhem
Nederland

N.B. Bovenstaand adres is kantooradres en tevens uitsluitend voor (beoordeling van) retourgoederen.

Op bovenstaand adres is het verboden artikelen aan te bieden die onder de Wet wapens en munitie of Regeling wapens en munitie vallen.
Ook het transport van deze artikelen naar bovenstaande locatie is verboden, krachtens de wet. Hieronder vallen ook artikelen die vrij te koop zijn boven 18 jaar zoals luchtdruk wapens.

Indien u antieke of onklaar gemaakte wapens wilt aanbieden vragen wij u contact op te nemen. Ook deze artikelen kunnen niet op bovenstaand adres worden aangeboden en beoordeeld.

KvK-nummer : 09116712
Btw-identificatienummer : 8096.46.730.B.01

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies