Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek /

Wildcamera's

 


Bezig met laden...
Braun Wildcamera Black 700 phone
De Braun Wildcamera Black700phone is een ideale oplossing voor surveillance en het detecteren van bewegingen, bijvoorbeeld bij uw huis, bouwterrein en voor...
169,00 incl. btw
Outdoor Club Wild Camera Night vision
Deze camera is uitgerust met 3 sensoren die met een beeldhoek van 60º graden een veld van 180º scannen, hierdoor is de camera nooit te laat om beelden waar...
149,00 incl. btw
Outdoor Club Wildcamera Night vision 4K
De compacte camera met zijn onopvallende uiterlijk is heel eenvoudig in gebruik. U stelt hem eenvoudig in via het 2,4" TFT LCD scherm en de navigatieknoppen.
199,00 incl. btw

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies