Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek /

Wildcamera's

 


Bezig met laden...
Braun Wildcamera Black 700 phone
De Braun Wildcamera Black700phone is een ideale oplossing voor surveillance en het detecteren van bewegingen, bijvoorbeeld bij uw huis, bouwterrein en voor...
169,00 incl. btw
Outdoor Club Wild Camera Night vision
Deze camera is uitgerust met 3 sensoren die met een beeldhoek van 60º graden een veld van 180º scannen, hierdoor is de camera nooit te laat om beelden waar...
149,00 incl. btw
Outdoor Club Wildcamera Night vision 4K
De compacte camera met zijn onopvallende uiterlijk is heel eenvoudig in gebruik. U stelt hem eenvoudig in via het 2,4" TFT LCD scherm en de navigatieknoppen.
199,00 incl. btw

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.