Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Accessoires /

ZEISS Air Cell-comfortriem

ZEISS Air Cell-comfortriem
ZEISS Air Cell-comfortriem

Wanneer u uren op stap bent - of het nu gaat om een ‹kilometers lange wandeling, een stadstour met veel trappen, of op een lange dag als trouwfotograaf - het dragen van vereist uithoudingsvermogen.

€ 49,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wanneer u uren op stap bent - of het nu gaat om een kilometer lange wandeling, een stadstour met veel trappen, of op een lange dag als trouwfotograaf - het dragen van zwaar materieel vereist kracht en uithoudingsvermogen. De ZEISS-comfortriem vermindert de belasting van de nek en schouders, zelfs als u de hele dag buiten bent.

De ZEISS comfortriem heeft vulling rond de nek en over de schouder. De vulling bestaat uit kussens met ingesloten luchtzakken, die het gewicht gelijkmatig verdelen, waardoor het veel gemakkelijker is om een camera, verrekijker of spotting scope te dragen. De sterke nylon riem is volledig in lengte verstelbaar, zodat u uw uitrusting kunt dragen zoals u het wilt. Alle materialen zijn lichtgewicht, zodat uw uitrusting niet zwaarder of omvangrijker wordt met de ZEISS Air Cell Comfort Draagriem. Iedereen die ooit een ZEISS-comfortriem heeft gebruikt, blijft die gebruiken.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden