Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Telescopen /

ZEISS Carrying Case for Victory Harpia 85

ZEISS Carrying Case for Victory Harpia 85

Deze case is ontworpen voor optimaal gebruik van de Victory Harpia 85.

€ 199,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De nieuwe draagtas voor de Victory Harpia is ontworpen om een betrouwbare bescherming te bieden. Daarnaast voor een optimaal draagcomfort en vooral een snelle operationele gereedheid van de spotting scope. Met name bij gebruik buitenshuis en in ongunstige weersomstandigheden biedt de case extra bescherming tegen regen en andere invloeden van buitenaf. Zowel het oculair als de lensafdekkingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat ze stevig aan de behuizing kunnen worden bevestigd terwijl u bezig bent met het observeren van de natuur. Dit voorkomt dat ze in de wind gaan fladderen of wegwaaien.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.