Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Telescopen /

ZEISS Carrying Case for Victory Harpia 95

ZEISS Carrying Case for Victory Harpia 95

Deze case is ontworpen voor optimaal gebruik van de Victory Harpia 95.

€ 199,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De nieuwe draagtas voor de Victory Harpia is ontworpen om een betrouwbare bescherming te bieden. Daarnaast voor een optimaal draagcomfort en vooral een snelle operationele gereedheid van de spotting scope. Met name bij gebruik buitenshuis en in ongunstige weersomstandigheden biedt de case extra bescherming tegen regen en andere invloeden van buitenaf. Zowel het oculair als de lensafdekkingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat ze stevig aan de behuizing kunnen worden bevestigd terwijl u bezig bent met het observeren van de natuur. Dit voorkomt dat ze in de wind gaan fladderen of wegwaaien.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.