Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Accessoires /

ZEISS Comfort Draagriem

ZEISS Comfort Draagriem
ZEISS Comfort Draagriem

Het speciale kenmerk is de probleemloze en praktische bevestiging van de verrekijker en het hoge draagcomfort.

€ 49,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Het speciale kenmerk is de probleemloze en praktische bevestiging van de verrekijker en het hoge draagcomfort. Vergeleken met eenvoudige draagriemen, biedt de nieuwe draagriem van ZEISS de mogelijkheid om de verrekijker zeer comfortabel te dragen. Bovendien overtuigt de riem met hoogwaardige materialen en een aangenaam gevoel. De hoogwaardige draagriem verlicht de nek en verdeelt het gewicht op het bovenlichaam. Tijdens het rijden blijft de verrekijker stil en schommelt niet in verschillende richtingen.

Natuurlijk kan de riemlengte in een breed bereik worden ingesteld voor een verscheidenheid aan toepassingen. De binoculaire verbinding wordt eenvoudigweg door de lus van de draaglus geleid door middel van een lus. Dit type verbinding is bijzonder stil en voorkomt schade aan de verrekijker. De riem kan snel worden bevestigd en losgemaakt dankzij de snelbevestigingen. Bijzonder praktisch: de uiteinden die op de verrekijker achterblijven, kunnen in een lus worden teruggelust. Dit zorgt voor een goede grip, zelfs als u de verrekijker niet om de nek draagt.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden