Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Accessoires /

ZEISS Comfort Draagriem

ZEISS Comfort Draagriem
ZEISS Comfort Draagriem

Het speciale kenmerk is de probleemloze en praktische bevestiging van de verrekijker en het hoge draagcomfort.

€ 49,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Het speciale kenmerk is de probleemloze en praktische bevestiging van de verrekijker en het hoge draagcomfort. Vergeleken met eenvoudige draagriemen, biedt de nieuwe draagriem van ZEISS de mogelijkheid om de verrekijker zeer comfortabel te dragen. Bovendien overtuigt de riem met hoogwaardige materialen en een aangenaam gevoel. De hoogwaardige draagriem verlicht de nek en verdeelt het gewicht op het bovenlichaam. Tijdens het rijden blijft de verrekijker stil en schommelt niet in verschillende richtingen.

Natuurlijk kan de riemlengte in een breed bereik worden ingesteld voor een verscheidenheid aan toepassingen. De binoculaire verbinding wordt eenvoudigweg door de lus van de draaglus geleid door middel van een lus. Dit type verbinding is bijzonder stil en voorkomt schade aan de verrekijker. De riem kan snel worden bevestigd en losgemaakt dankzij de snelbevestigingen. Bijzonder praktisch: de uiteinden die op de verrekijker achterblijven, kunnen in een lus worden teruggelust. Dit zorgt voor een goede grip, zelfs als u de verrekijker niet om de nek draagt.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.