Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Telescopen /

ZEISS Dialyt 18–45x65

ZEISS Dialyt 18–45x65

De ZEISS Dialyt 18-45x65 is een compacte en lichte telescoop. Dankzij de waterdichte en condensatie vrije constructie is hij klaar voor gebruik onder alle omstandigheden, zelfs bij ruw weer.

€ 1.500,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De ZEISS Dialyt 18-45x65 is een compacte en lichte telescoop. Dankzij de waterdichte en dampvrije constructie is hij klaar voor gebruik onder alle omstandigheden, zelfs bij ruw weer. De eenvoudige bediening en de robuuste rubberen bekleding - onderdeel van het klassieke Dialyt-ontwerp - maken het een gebruiksvriendelijk onderdeel van uw uitrusting die u overal mee naartoe kunt nemen. Telescopen zoals de Dialyt bieden u een gedetailleerd beeld. Dit zonder u te belasten tijdens de jacht, tijdens steile klimtochten of lange wandelingen. De richtingzoeker zorgt ervoor dat je je doelen snel in beeld hebt. Voor natuurobservatie kunt u met absolute precisie vertrouwen op de bewezen betrouwbaarheid van deze spotting scope.

 
Vergroting 18 x - 45 x
Objectieflens diameter 65 mm
Uittredepupil 3.6 - 1.4 mm
Gezichtsveld op 1000 m 40 - 23 m
Minimum focus afstand 10 m
Lens Type Achromat (5-lens)
Water bestendigheid 400 mbar
Nitrogenvulling Ja
Lengte 395 mm
Hoogte 78 mm
Breedte 76 mm
Gewicht bij gebruik 1195 g

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.