Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Verrekijkers /

ZEISS Mono 3x12 T*

ZEISS Mono 3x12 T*
ZEISS Mono 3x12 T*
De ZEISS Mono 3x12 T * biedt zeer hoge prestaties met een verbluffend hoge beeldkwaliteit en een breed gezichtsveld.
€ 450,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De ZEISS Mono 3x12 T * biedt zeer hoge prestaties met een verbluffend hoge beeldkwaliteit en een breed gezichtsveld. De gepatenteerde ZEISS T * meerlaagse coating zorgt voor de beste lichttransmissie voor het beste zicht bij slechte lichtomstandigheden.

De Mono 3x12 T * is niet alleen een praktisch hulpmiddel op zich - het verandert ook een verrekijker van de Victory FL of Conquest-familie in een krachtige spotting scope. Bevestig de Mono 3x12 T * met een adapterring aan het oculair en geniet van een beeld met drievoudige vergroting.
 

Vergroting 3 x
Objectieflens diameter 12 mm
Uittredepupil 4 mm
Schemergetal 6
Gezichtsveld op 1000 m 220 m
Gezichtsveld 38 °
Minimum focus afstand 0.2 m
Diopter aanpassingsbereik +4  | -4 dpt
Oogafstand 12 mm 
Lens Type Achromat
PrismSystem Schmidt-Pechan  
Lens coating LotuTec®
Water bestendigheid Spatwaterdicht 
Stikstofvulling  
Gebruikstemperatuur in °C -20  | +40 °C
Hoogte 58 mm
Gewicht bij gebruik 54 g
   

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies