Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Telescopen /

ZEISS Quick Camera Adapter II

ZEISS Quick Camera Adapter II

De bewezen koppeling tussen spotting scope en video- of digitale fotocamera maakt het mogelijk om het opnameapparaat lateraal naast het spotting-bereik te bevestigen tijdens uw waarnemingen.

€ 560,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De bewezen koppeling tussen spotting scope en video- of digitale fotocamera maakt het mogelijk om het opnameapparaat lateraal naast het spotting-bereik te bevestigen tijdens uw waarnemingen. Als u een video of foto voor een moment wilt vastleggen, draait u de camera eenvoudig voor het oculair en begint u met opnemen. Met zijn stevige constructie is de Quick Camera Adapter ook ideaal voor gebruik met zware video- en digitale cameras en maakt hij shake-vrije opnames. Spotting scope en carbon tripod niet inbegrepen.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.