nl en
Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Richtkijkers /

Zeiss Victory V8 4.8 35x60

Zeiss Victory V8 4.8 35x60
Zeiss Victory V8 4.8 35x60

De benchmark in de VICTORY V8-lijn. 35x vergroting in combinatie met de BDC Competition bullet valcompensator staat voor ultieme topprestaties op lange afstand. De kleinste doelen lijken zeer gedetail

€ 3.200,00
Prijs per stuk

 

De benchmark in de VICTORY V8-lijn. 35x vergroting in combinatie met de BDC Competition bullet valcompensator staat voor ultieme topprestaties op lange afstand. De kleinste doelen lijken zeer gedetailleerd en zo dichtbij dat u ze kunt aanraken.
Sensationele 92% lichttransmissie en de unieke 60 mm-lens bieden de benodigde helderheid om nauwkeurige opnames over een groot bereik mogelijk te maken, zelfs bij een hoge vergroting in het donker. Een grote uittredepupil vergemakkelijkt een snelle verwerving van het doelwit zodra het wapen wordt opgeheven. Het optische systeem op de VICTORY V8 maakt indruk met maximale detailweergave dankzij de combinatie van HT- en FL-concepten, en wordt ook standaard geleverd met parallaxcompensatie. De nieuwste VICTORY V8 van ZEISS verenigt daarom de eigenschappen van de meest flexibele richtkijker op de markt met die van een spotting scope. Een ander hoogtepunt is de mooiste verlichte stip ter wereld met een tweedeling van een munt van twee cent op een afstand van 1.000 m. Kortom, het is de krachtigste geweerkijker van ZEISS.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.