Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Telescopen /

ZEISS Victory Harpia 85 22-65 x 85

ZEISS Victory Harpia 85 22-65 x 85

De krachtigste spotting scope serie van ZEISS. Oculair niet inbegrepen.

€ 2.900,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De ZEISS Victory Harpia 85 is kijken met een spotting scope op een ander niveau. In de natuur, voor observaties, op de schietbaan of bij schemering geeft deze spotting scope een mooi beeld met een breed gezichtsveld. Deze spotting scope vormt een nieuw, ongebruikelijk lenssysteem met 3x groothoekzoom en tot 70x vergroting met een keuze tussen 85 en 95 mm lensdiameter. Extreem brede gezichtsvelden overtuigen in elke situatie. De DualSpeed ​​Focus maakt snelle scherpstelling en comfortabele, nauwkeurige scherpstelling mogelijk, zelfs bij sterke vergrotingen.

Het passende oculair is niet bij de levering inbegrepen. Om de ZEISS Victory Harpia volledig te kunnen gebruiken, heeft u het ZEISS Victory Harpia oculair 22-65x / 23-70x nodig.
 

Vergroting 22 x - 65 x
Objectieflens diameter 85 mm
Brandpuntsafstand 162 - 486 mm
Gezichtsveld op 1000 m 63,2 m - 21 m
Minimum focus afstand 3,5 m
Filterdraad M86 x 1.00
Water bestendigheid 400 mbar
Nitrogenvulling Ja
Lengte 384 mm
Hoogte 121 mm
Breedte 103 mm
Gewicht bij gebruik 1934 g

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.