Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Telescopen /

ZEISS Victory Harpia 95 23-70 x 95

ZEISS Victory Harpia 95 23-70 x 95

De krachtigste spotting scope van ZEISS. Oculair niet inbegrepen.

€ 3.400,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met de ZEISS Victory Harpia 95 bereikt het kijken met een spotting scope een ander niveau. In de natuur, voor observaties, op de schietbaan of bij schemering geeft deze spotting scope een mooi beeld met een breed gezichtsveld. Deze spotting scope vormt een nieuw, ongebruikelijk lenssysteem met 3x groothoekzoom en tot 70x vergroting met een keuze tussen 85 en 95 mm lensdiameter. Extreem brede gezichtsvelden overtuigen in elke situatie. De DualSpeed ​​Focus maakt snelle scherpstelling en comfortabele, nauwkeurige scherpstelling mogelijk, zelfs bij sterke vergrotingen.

Het passende oculair is niet bij de levering inbegrepen. Om de ZEISS Victory Harpia volledig te kunnen gebruiken, heeft u het ZEISS Victory Harpia oculair 22-65x / 23-70x nodig.

 
Vergroting 23 x - 70 x
Objectieflens diameter 95 mm
Brandpuntsafstand 174 - 523 mm
Gezichtsveld op 1000 m 40 - 23 m
Minimum focus afstand 4,5 m
Filterdraad M95 x 1.00
Water bestendigheid 400 mbar
Nitrogenvulling Ja
Lengte 408 mm
Hoogte 124 mm
Breedte 109 mm
Gewicht bij gebruik 2078 g

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.