Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Telescopen /

ZEISS Victory Harpia Oculair 22-65x/23-70x

ZEISS Victory Harpia Oculair 22-65x/23-70x

Compact hoogwaardig oculair voor gebruik in combinatie met de Victory Harpia 85 of 95.

€ 600,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dit compacte, hoogwaardige oculair met een vaste brandpuntsafstand levert een uitstekende beeldkwaliteit. Het is perfect voor langere observatieperiodes met de Victory Harpia premium spotting scope.

Een bajonetsluiting zorgt ervoor dat het oculair niet per ongeluk loskomt. Het oculair heeft comfortabele oogschelpen en is ideaal voor brildragers. De gestroomlijnde vorm biedt een prachtig vrij uitzicht.

In combinatie met de ZEISS Victory Harpia 85 body kan deze een vergroting van 22 tot 65x bieden. Met de ZEISS Victory Harpia 95-lens varieert de vergroting van 23 tot 70x.
 

Diameter 53 mm
Uittredepupil 2.5 - 1.31 / 1.34 mm
Brandpuntsafstand 7.48 mm
Zoom factor 3 x
Water bestendigheid 400 mbar
Nitrogenvulling Ja
Lengte 71 mm
Gewicht bij gebruik 220 g

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.