Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Telescopen /

ZEISS Victory Harpia Oculair 22-65x/23-70x

ZEISS Victory Harpia Oculair 22-65x/23-70x

Compact hoogwaardig oculair voor gebruik in combinatie met de Victory Harpia 85 of 95.

€ 600,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dit compacte, hoogwaardige oculair met een vaste brandpuntsafstand levert een uitstekende beeldkwaliteit. Het is perfect voor langere observatieperiodes met de Victory Harpia premium spotting scope.

Een bajonetsluiting zorgt ervoor dat het oculair niet per ongeluk loskomt. Het oculair heeft comfortabele oogschelpen en is ideaal voor brildragers. De gestroomlijnde vorm biedt een prachtig vrij uitzicht.

In combinatie met de ZEISS Victory Harpia 85 body kan deze een vergroting van 22 tot 65x bieden. Met de ZEISS Victory Harpia 95-lens varieert de vergroting van 23 tot 70x.
 

Diameter 53 mm
Uittredepupil 2.5 - 1.31 / 1.34 mm
Brandpuntsafstand 7.48 mm
Zoom factor 3 x
Water bestendigheid 400 mbar
Nitrogenvulling Ja
Lengte 71 mm
Gewicht bij gebruik 220 g

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.