Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Accessoires /

ZEISS lensreinigingsset

ZEISS lensreinigingsset

Kleine dingen kunnen een groot verschil maken - een regendruppel, een zandkorrel, een vingerafdruk of stof beïnvloeden niet alleen het beeld van je optiek, ze kunnen ook leiden tot krassen e.d.

€ 34,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Kleine dingen kunnen een groot verschil maken - een regendruppel, een zandkorrel, een vingerafdruk of stof beïnvloeden niet alleen het beeld van je optiek, ze kunnen ook leiden tot krassen of andere beschadigingen. Ons assortiment professionele ZEISS-reinigingsproducten maakt het u gemakkelijk om de optische oppervlakken van uw waardevolle lenzen in perfecte staat te houden. Ze zijn geschikt voor verrekijkers en camera lenzen of lenzen, maar ook voor het LCD-scherm van uw smartphone of computer. ZEISS-reinigingsproducten verwijderen voorzichtig stof en vuil van optische oppervlakken zonder deze te beschadigen.

Alles wat je nodig hebt om uw lenzen schoon te maken, vindt u in deze handige, lichtgewicht tas die je draagt op je riem of kan ontaarden in uw camera tas. De Zeiss lens reinigingskit bevat een ventilator die de meeste klein vreemd lichaam-contact verwijdert, en een stof borstel voor fijnere deeltjes. Ten slotte kunt u het microvezeldoek gebruiken om een kleine hoeveelheid lensreinigingsoplossing aan te brengen en af ‹te vegen. U krijgt dus een glanzend schoon, vetvrij lensoppervlak. Daarnaast zijn tien vochtige reinigingsdoekjes meegeleverd voor snelle reiniging onderweg.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.