nl en
Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Verrekijkers /

Zeiss Conquest HD 10x32

Zeiss Conquest HD 10x32

De ZEISS CONQUEST HD 10x32 is een compacte, lichtgewicht krachtpatser die ideaal is voor observaties. Het compacte formaat maakt het een handige metgezel op moeilijk terrein.

€ 1.015,00
Prijs per stuk

 

De ZEISS CONQUEST HD 10x32 is een compacte, lichtgewicht krachtpatser die ideaal is voor observaties. Het compacte formaat maakt het een handige metgezel op moeilijk terrein. De 10x vergroting biedt te allen tijde een goed overzicht en schudvrije beelden. De 10x32 biedt een perfect zicht op lange afstanden bij daglicht. Het biedt maximale details, zelfs op grote afstand. Dankzij de bijna-instelling van slechts 1,5 meter kunt u scherpe beelden en heldere kleuren van dichtbij ervaren. De CONQUEST HD 10x32 voldoet aan alle ergonomische vereisten: het focuswiel is zo handig geplaatst dat het altijd snel en gemakkelijk kan worden gebruikt.
 

Vergroting 10 x
Objectieflens diameter 32 mm
Uittredepupil 3.2 mm
Schemergetal 17.9
Gezichtsveld op 1000 m 118 m
Gezichtsveld 68 °
Minimum focus afstand 1.5 m
Diopter aanpassingsbereik +4 | -4 dpt
Pupil afstand 54 - 74 mm
Oogafstand 16 mm
Lens Type HD-Type
PrismSystem Schmidt-Pechan
LotuTec® Ja
Water bestendigheid 400 mbar
Stikstofvulling Ja
Gebruikstemperatuur in °C -20 | +63 °C
Hoogte 132 mm
Breedte
bij een oogbreedte van 65 mm
118 mm
Gewicht bij gebruik 630 g
   

Vergroting

3 x tot 15 x
10 X

Diameter objectief lens

10 / 56
32 mm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.