Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Verrekijkers /

Zeiss Conquest HD 10x42

Zeiss Conquest HD 10x42

Of je nu vogels in de struiken op een paar meter afstand of zebra's in de verte op de Afrikaanse vlaktes bekijkt, de CONQUEST HD 10x42 zorgt ervoor dat je goed bent uitgerust voor vrijwel elke situati

€ 1.270,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Of je nu vogels in de struiken op een paar meter afstand of zebra s in de verte op de Afrikaanse vlaktes bekijkt, de CONQUEST HD 10x42 zorgt ervoor dat je goed bent uitgerust voor vrijwel elke situatie. Dankzij de verbeterde vergrotingsprestaties geniet u van bijzonder gedetailleerde inzichten in de natuurlijke wereld. Het nieuwe ontwerp, gecombineerd met optimale ergonomie en antislipwerking plus het grote focusseerwiel voor precieze scherpstelling in elke situatie, zorgen voor precies het juiste observatieniveau.
 

Vergroting 10 x
Objectieflens diameter 42 mm
Uittredepupil 4.2 mm
Schemergetal 20.5
Gezichtsveld op 1000 m 115 m
Gezichtsveld 66 °
Minimum focus afstand 2 m
Diopter aanpassingsbereik +4 | -4 dpt
Pupil afstand 54 - 74 mm
Oogafstand 18 mm
Lens Type HD-Type
PrismSystem Schmidt-Pechan
LotuTec® Ja
Water bestendigheid 400 mbar
Stikstofvulling Ja
Gebruikstemperatuur in °C -20 | +63 °C
Hoogte 150 mm
Breedte
bij een oogbreedte van 65 mm
120 mm
Gewicht bij gebruik 795 g
   

Vergroting

3 x tot 15 x
10 X

Diameter objectief lens

10 / 56
42 mm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden