nl en
Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Verrekijkers /

Zeiss Conquest HD 8x32

Zeiss Conquest HD 8x32

De nieuwe CONQUEST HD 8x32 is een lichtgewicht model dat ideaal is voor observaties tijdens de dag. Het compacte formaat maakt het een handige metgezel op moeilijk terrein.

€ 965,00
Prijs per stuk

 

De nieuwe CONQUEST HD 8x32 is een lichtgewicht model dat ideaal is voor observaties tijdens de dag. Het compacte formaat maakt het een handige metgezel op moeilijk terrein. De 8x vergroting biedt een goed overzicht en schudvrije beelden. Dankzij de bijna-instelling van slechts 1,5 meter kunt u scherpe beelden en heldere kleuren van dichtbij ervaren. De CONQUEST HD 8x32 voldoet aan alle ergonomische vereisten: het focuswiel is zo handig geplaatst dat het altijd snel en gemakkelijk te gebruiken is.
 

Vergroting 8 x
Objectieflens diameter 32 mm
Uittredepupil 4 mm
Schemergetal 16
Gezichtsveld op 1000 m 140 m
Gezichtsveld 64 °
Minimum focus afstand 1.5 m
Diopter aanpassingsbereik +4 | -4 dpt
Pupil afstand 54 - 74 mm
Oogafstand 16 mm
Lens Type HD-Type
PrismSystem Schmidt-Pechan
LotuTec® Ja
Water bestendigheid 400 mbar
Stikstofvulling Ja
Gebruikstemperatuur in °C -20 | +63 °C
Hoogte 142 mm
Breedte
bij een oogbreedte van 65 mm
118 mm
Gewicht bij gebruik 630 g
   

Vergroting

3 x tot 15 x
8 X

Diameter objectief lens

10 / 56
32 mm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.