Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Verrekijkers /

Zeiss Conquest HD 8x42

Zeiss Conquest HD 8x42 Zeiss Conquest HD 8x42 Zeiss Conquest HD 8x42 Zeiss Conquest HD 8x42
Zeiss Conquest HD 8x42 Zeiss Conquest HD 8x42 Zeiss Conquest HD 8x42 Zeiss Conquest HD 8x42
Zeiss Conquest HD 8x42
De 8x42 is ontworpen als een robuuste metgezel voor een breed scala aan toepassingen en biedt een stabiel beeld in alle situaties dankzij de 8x vergroting. Het HD-lenssysteem garandeert maximale kleur
€ 1.220,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De 8x42 is ontworpen als een robuuste metgezel voor een breed scala aan toepassingen en biedt een stabiel beeld in alle situaties dankzij de 8x vergroting. Het HD-lenssysteem garandeert maximale kleurweergave. De 10x42 zal indruk op u maken met het grootste gezichtsveld in zijn klasse. Zelfs op lange afstanden biedt het gedetailleerde uitzichten op de natuur en maakt het een lange observatie mogelijk zonder vermoeidheids verschijnselen.
 
Vergroting 8 x
Objectieflens diameter 42 mm
Uittredepupil 5.25 mm
Schemergetal 18.3
Gezichtsveld op 1000 m 128 m
Gezichtsveld 59 °
Minimum focus afstand 2 m
Diopter aanpassingsbereik +4 | -4 dpt
Pupil afstand 54 - 74 mm
Oogafstand 18 mm 
Lens Type HD-Type
PrismSystem Schmidt-Pechan
LotuTec® Ja
Water bestendigheid 400 mbar
Stikstofvulling Ja
Gebruikstemperatuur in °C -20 | +63 °C
Hoogte 150 mm
Breedte
bij een oogbreedte van 65 mm
120 mm
Gewicht bij gebruik 795 g
   

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies