nl en
Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Verrekijkers /

Zeiss Conquest HD 8x56

Zeiss Conquest HD 8x56

Een breed gezichtsveld, uitstekende helderheid en prachtige beelden met hoog contrast. Of u nu op jacht bent bij het eerste daglicht of laat in de avond: de 8 x 56 is een ideale metgezel.

€ 1.575,00
Prijs per stuk

 

Een breed gezichtsveld, uitstekende helderheid en prachtige beelden met hoog contrast. Of u nu op jacht bent bij het eerste daglicht of laat in de avond: de 8 x 56 is een ideale metgezel. Dankzij de 7 mm uittredepupil, HD-lenssysteem en T * multi-coating, levert het altijd heldere, contrastrijke beelden op. De 8 x 56 biedt de grootste uittredepupil en stabiele beelden voor een ontspannen observatie diep in de schemering, terwijl de 10 x 56 ideaal is om zelfs de kleinste details op grote afstand te bekijken. De 15 x 56 wordt gebruikt wanneer extreme afstanden het spel van de dag zijn.    Zie de bijlagen voor technische specificaties en meer informatie.
 

Vergroting 8 x
Objectieflens diameter 56 mm
Uittredepupil 7 mm
Schemergetal 21.2
Gezichtsveld op 1000 m 125 m
Gezichtsveld 57 °
Minimum focus afstand 3.5 m
Diopter aanpassingsbereik +4 | -4 dpt
Pupil afstand 57 - 74 mm
Oogafstand 18 mmà
Lens Type HD-Type
PrismSystem

Abbe-Konig

LotuTec® Ja
Water bestendigheid 400 mbar
Stikstofvulling Ja
Gebruikstemperatuur in °C -20 | +63 °C
Hoogte 210 mm
Breedte
bij een oogbreedte van 65 mm
145 mm
Gewicht bij gebruik 1265 g
   

Vergroting

3 x tot 15 x
8 X

Diameter objectief lens

10 / 56
56 mm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.