Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Accessoires /

Zeiss ExoLens Bracket Adapter voor ZEISS Terra ED 32/42

Zeiss ExoLens Bracket Adapter voor ZEISS Terra ED 32/42
Zeiss ExoLens Bracket Adapter voor ZEISS Terra ED 32/42
Deze ExoLens®-beugelhouder maakt een eenvoudige verbinding mogelijk tussen verrekijker en smartphone voor digiscoping.
€ 30,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Observeer, fotografeer en deel. In combinatie met de juiste spotting scope-adapter kunt u de mogelijkheden van uw smartphone koppelen aan de eigenschappen van de ZEISS Terra ED 32/42. wel dient u hiervoor de juiste smartphone houder erbij te gebruiken.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies