nl en
Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Verrekijkers /

Zeiss Terra ED 10x32 Groen

Zeiss Terra ED 10x32 Groen

De ZEISS TERRA ED 10x32 garandeert indrukwekkende beelden - inclusief de kleinste details dankzij de 10x vergroting. Met zijn compacte formaat en een gewicht van slechts 510 g is hij erg comfortabel.

€ 510,00
Prijs per stuk

 

De ZEISS TERRA ED 10x32 garandeert indrukwekkende beelden - inclusief de kleinste details dankzij de 10x vergroting. Met zijn compacte formaat en een gewicht van slechts 510 g is hij een comfortabele pasvorm voor je hand. Meer vergroting vereist een vaste hand. De 10x32 is ontworpen voor speciale doeleinden en korte observatietijden van lange afstanden.

De TERRA ED 10x32 is verkrijgbaar in zwart, zwart / grijs en zwart / groen.
 

Vergroting 10 x
Objectieflens diameter 32 mm
Uittredepupil 3.2 mm
Schemergetal 17.9
Gezichtsveld op 1000 m 112 m
Gezichtsveld 61 °
Minimum focus afstand 1.6 m
Diopter aanpassingsbereik +3 | -3 dpt
Pupil afstand 56 - 74 mm
Oogafstand 16.5 mm 
Lens Type ED-Type
PrismSystem Schmidt-Pechan
Lens coating Hydrophobic ZEISS MC
Water bestendigheid 100 mbar
Stikstofvulling Ja
Gebruikstemperatuur in °C -15 | +60 °C
Hoogte 125 mm
Breedte
bij een oogbreedte van 65 mm
117 mm
Gewicht bij gebruik 510 g
   

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.