Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Restlichtversterkers /

Zeiss Victory NV night vision

Zeiss Victory NV night vision

De belangrijkste uitdaging van nachtelijke jacht is de veilige identificatie van het doelwit voor het fotograferen. Wanneer nachtelijke omstandigheden zelfs buiten het vermogen van klassieke verrekijk

€ 5.490,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De belangrijkste uitdaging van nachtelijke jacht is de veilige identificatie van het doelwit voor het fotograferen. Wanneer nachtelijke omstandigheden zelfs buiten het vermogen van klassieke verrekijkers met weinig licht vallen, komt de Victory NV 5.6x62 T *, met zijn elektronische restlichtversterker, op zichzelf. Je kunt het spel observeren zelfs in het licht van een nieuwe maan en je een veilige identificatie geven; een heldere sterrenhemel is genoeg om de helderste, meest gedetailleerde beelden te leveren. Dit maakt het mogelijk voor u om uw standjacht 's nachts voort te zetten. Exclusief accessoires en afgebeelde aangesloten apparatuur.

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.