Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Optiek / Rangefinders /

Zeiss Victory RF 8x54

Zeiss Victory RF 8x54

Het Victory Rangefinder-systeem is een laser-afstandsmeter met een geïntegreerde real-time ballistische computer. Een afweging van alle relevante factoren op maat met behulp van de ZEISS-jachtapp.

€ 3.355,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Het Victory Rangefinder-systeem is een laser-afstandsmeter met een geïntegreerde real-time ballistische computer. De nauwkeurige afweging van alle relevante factoren op maat met behulp van de ZEISS-jachtapp zorgen voor een nauwkeurige positiebepaling op elke afstand.

De nieuwe modellen Victory RF 8x42 en 10x42 zijn voornamelijk gemaakt voor daglichttoepassingen en Victory RF 8x54 en 10x54 zijn geschikt voor schemersituaties.
 
Magnification 8x
Effective lens diameter 54 mm
Exit pupil diameter 6,8 mm
Twilight factor 20,8
Field of view 120 m
Subjective angle of view 55° Ww
Close-up setting limit 3,5 m
Diopter adjustment range +/- 3 dpt.
Eye relief 14 mm
Pupil distance 58,5 - 76mm
Lens type FL
Prism system Abbe- Konig
Coating LotuTec®/ T*
Nitrogen filling yes
Waterproof 100 mbar
Operating temperature1 -25/+63°C
Length 195 mm
Width with an eye spacing of 65 mm 136 mm
Weight 1.095 g
Measuring range 15 - 2.300 m
Measuring accuracy2 1 to 600/ 0,5% over 600 m
Measuring duration <0,3 Sec.
Laser wavelength 905 nm
Laser beam divergence 1,6 x 0,5 mrad
Battery 1 x 3V Type CR 2
Battery life at +20°C >2.500x
 

1 Batterij is ontworpen voor een lagere temperatuurgrens. Product functioneert ook onder - 10 ° C / 14 ° F.
2 Het bereik wordt beïnvloed door de grootte en de mate van weerkaatsing van het object, evenals door het weer en de zonnestralen.

ZEISS Hunting App, de app voor de jagers van vandaag. De veelzijdige functies van de ZEISS Hunting-app hebben zich al bewezen als een onschatbare jachtpartner.

De herziene versie is compatibel met het ZEISS Victor Rangefinder-systeem en maakt de overdracht mogelijk van een breed scala aan gegevens die zijn opgeslagen in de ballistische computer naar de Victory Rangefinder.

Vergroting

3 x tot 15 x
8 X

Diameter objectief lens

10 / 56
54 mm

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.