Snelle levering
Grote voorraad
Bestaat al 181 jaar!
Afhalen ook mogelijk

Broerenstraat 17
6811 EA Arnhem

Gratis verzending
vanaf €75,00

Geweer te Koop

Geweer te koop? of bent u op zoek naar een Winkel of Webshop waar u een geweer kunt kopen? Dan bent u bij Hes van Zweeden aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan geweren met een grote diversiteit aan systemen luchtgeweren, PCP, buksen of vuurwapens voor de schietsport , ook wel buks luchtbuks of schietsport wapens genoemd, zowel met veerdruk, green gas voor airsoft geweren , als ook Co2 voortgedreven systemen.

Een geweer kopen bij Hes van Zweeden

Als u besluit een geweer  gun te kopen dan bent u in Arnhem aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw geweer perfect wordt afgeleverd. Ook als u er bijvoorbeeld een richtkijker of red dot bij aanschaft. Het advies met betrekking tot de munitie of het schoonmaken is erg belangrijk, het verschil in gewicht van de munitie kan het schotbeeld enorm beïnvloeden. Laat u daarom in de winkel adviseren door ons team van ervaren schutters. Met onze meer dan 180 jaar ervaring kunt u ervan uitgaan dat u met een topproduct met de juiste instellingen weer naar huis gaat. U zult er daarna jaren plezier aan beleven.

Voordelen van Hes van Zweeden

Doordat wij een grote collectie hebben en een zeer lange ervaring op airsoft gebied kunt u bij ons terecht voor vele merken, veelal op voorraad maar soms ook bestelbaar. Ook voor het kopen van onderdelen kunt u bij ons terecht. Om een bb gun te kopen moet je echter wel 18 jaar of ouder zijn en je legitimeren met een geldig ID. Via de webshop door het uploaden van een legitimatiebewijs of in onze fysieke winkel verkrijgbaar. Hieronder nogmaals de voordelen voor u als klant

Bekijk ons assortiment aan Geweren

Bent u benieuwd naar ons assortiment. Neem dan direct een kijkje in onze webshop.

Bekijk het volledige assortiment

Hes van Zweeden

Welkom bij Hes van Zweeden b.v. een sinds 1836 bestaande en door Justitie erkende (Erkenning: 20060178262) speciaalzaak in Arnhem, het gebied van schietsport, jacht en natuurbeleving in de breedste zin van het woord.

Wij bestaan al meer dan 181 jaar sinds 1836

Lees meer

Dit vinden onze klanten

© 2017 Hes van Zweeden - Website laten maken door Brandpepper