Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
 


Bezig met laden...
Beretta paraplu veld
Beretta paraplu veld
25,00 incl. btw
Noorse vlag
Kledingetiket 4x6 cm. Klittenbandsluiting aan de achterkant.
5,00 incl. btw
Savotta Regen Beenhoezen
Savotta beenregenbeschermers zijn een traditionele beenhoezen, die perfect werken als een toevoeging bijvoorbeeld tijdens het wandelen of vissen. De...
19,90 incl. btw
Skytterlinken Ondersteunings handschoen
De beste ondersteuning in de markt voor polsen. Tegelijkertijd zacht en mooi in de grip. Topgrip in de handpalm en op de knokkels. Goedgekeurd voor zowel DFS...
50,00 incl. btw
Skytterlinken Schiethandschoen pistool
Nieuwe handschoen! Zachte en elastische handschoen die perfect past en goed contact biedt met de pistoolgreep.Verkrijgbaar in maat XS / S, M / L en XL / XXL.
20,00 incl. btw
Skytterlinken Veldhandschoen
Veld handschoen voor trekkerhand. Gemaakt in warme en goede fleece. Geen links.Kan omgeklapt worden tot want om de hand geheel warm te houden.
12,00 incl. btw
Ulfhednar Patch
Patch rubber 9 cm. Klitteband achterzijde.
5,00 incl. btw
Ulfhednar Pin
Pin metaal. 22 mm hoogte.
2,50 incl. btw
Ulfhednar Schietjas
Deze jas is speciaal ontworpen om op lange afstand te schieten en te jagen. Waterafstotende Cordura (R), lichter en mobieler dan traditionele schietjassen....
415,00 incl. btw
Ulfhednar T-Shirt
Geweldig t-shirt van hoge kwaliteit. Body-close vorm. 100% gekamd katoen, 220 g / m2
23,20 incl. btw
Ulfhednar Tactical Hoody
Ulfhednar Tactical Hoodie is een lichtgewicht hoodie met volledige ritssluiting. Perfect voor alle activiteiten.
75,00 incl. btw
Ulfhednar Wanten
Wanten in winddicht en waterbestendig materiaal. Gevoerd met verwijderbare dunne watten. Rubber aan de binnenkant van de handpalm voor de best mogelijke grip.
49,00 incl. btw

Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies.
Accepteer geselecteerde cookies