Snelle levering
Grote voorraad
Bestaat al 181 jaar!
Afhalen ook mogelijk

Broerenstraat 17
6811 EA Arnhem

Gratis verzending
vanaf €75,00

Luchtbukswinkel in Arnhem Hes van Zweeden

Bent u op zoek naar een winkel waar u een luchtbuks kunt kopen? Dan bent u bij de luchtbukswinkel Hes van Zweeden aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met een grote diversiteit aan luchtgeweren, ook wel luchtbuks genoemd, alle toebehoren zoals persluchtflessen kaarten en doeltjes en luchtpistolen

Een luchtbuks kopen bij Hes van Zweedenluchtbukswinkel hes van zweeden

Als je uiteindelijk besluit een luchtbuks te kopen dan ben je in Arnhem aan het goede adres. Daar zit de luchtbukswinkel van het oosten. Wij zorgen ervoor dat u luchtbuks wordt afgesteld en ingeschoten als u er bijvoorbeeld een richt-kijker bij aanschaft. Ook het advies met betrekking tot de kogeltjes is belangrijk, de verschillende vormen en het gewicht kan het schotbeeld enorm beïnvloeden, laat u daarom in de winkel adviseren door ons team van ervaren schutters. deze Met onze meer dan 180 jaar ervaring kunt u ervan uitgaan dat u met een topproduct met de juiste instellingen weer naar huis gaat

Voordelen van Hes van Zweeden

Doordat wij een grote collectie hebben en een zeer lange ervaring op buks gebied kunt u bij ons terecht voor bijna alle merken, veelal op voorraad maar soms bestelbaar.

Ook voor reparatie en het kopen van luchtbuks onderdelen kunt u bij ons terecht om eenLuchtbuks te kopen moet je echter wel 18 jaar of ouder zijn en je legitimeren, via de webshop, dat kan door het uploaden van een Geldig legitimatie of in onze fysieke winkel met een geldig ID bewijs.

Bekijk ons assortiment aan luchtbuksen

Bent u benieuwd naar ons complete assortiment. Neem dan direct een kijkje in onze webshop.

Bekijk ons assortiment buksen

Hes van Zweeden

Welkom bij Hes van Zweeden b.v. een sinds 1836 bestaande en door Justitie erkende (Erkenning: 20060178262) speciaalzaak in Arnhem, het gebied van schietsport, jacht en natuurbeleving in de breedste zin van het woord.

Wij bestaan al meer dan 181 jaar sinds 1836

Lees meer

Dit vinden onze klanten

© 2017 Hes van Zweeden - Website laten maken door Brandpepper