Snelle levering
Grote voorraad
Bestaat al 181 jaar!
Afhalen ook mogelijk

Broerenstraat 17
6811 EA Arnhem

Gratis verzending
vanaf €75,00

Onklaar gemaakte wapens- deactivated Guns

Onklaar gemaakte wapens deactivated guns

Onklaar gemaakte wapens-deactivated guns

Bent u op zoek naar een winkel of webshop waar u een onklaar gemaakt wapen kunt kopen? Dan bent u bij Hes van Zweeden aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met een grote diversiteit aan WWII geweren en pistolen , die zijn onklaar gemaakt volgens de richtlijnen van de Europesche Unie. Wij hebben vele soorten zoals de Stengun, Thompson, (tommygun),Wallther PP of PPK, High Power, Bren MKIV, 

Een onklaar gemaakt wapen kopen bij Hes van Zweeden

Als je uiteindelijk besluit een onklaar gemaakt pistool of geweer te kopen te kopen dan ben je in Arnhem aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat u op de juiste manier geadviseerd wordt m.b.t. de regelgeving van de Wet wapens en Munitie.  Met onze meer dan 180 jaar ervaring kunt u ervan uitgaan dat u met een topproduct met de juiste instellingen weer naar huis gaat, en er daarna jaren plezier aan zult beleven.

Voordelen van Hes van Zweeden

Doordat wij een grote collectie hebben en een zeer lange ervaring op buks gebied kunt u bij ons terecht voor bijna alle merken, veelal op voorraad maar soms bestelbaar.

Ook voor reparatie of het onklaar laten maken van wapens en het kopen van een onklaar gemaakt wapen of onderdelen hiervoor kunt u bij ons terecht om een onklaar gemaakt wapen te kopen moet je echter wel 18 jaar of ouder zijn en je legitimeren met een geldig ID, via de webshop, door het uploaden van een legitimatie of in onze fysieke winkel.

Bekijk ons assortiment aan onklaar gemaakte wapens;

Bent u benieuwd naar ons assortiment. Neem dan direct een kijkje in onze webshop of kom in onze winkel.

Bekijk ons assortiment

Hes van Zweeden

Welkom bij Hes van Zweeden b.v. een sinds 1836 bestaande en door Justitie erkende (Erkenning: 20060178262) speciaalzaak in Arnhem, het gebied van schietsport, jacht en natuurbeleving in de breedste zin van het woord.

Wij bestaan al meer dan 181 jaar sinds 1836

Lees meer

© 2018 Hes van Zweeden - Website laten maken door Brandpepper - Sitemap