Snelle levering
Grote voorraad
Bestaat al 181 jaar!
Afhalen ook mogelijk

Broerenstraat 17
6811 EA Arnhem

Gratis verzending
vanaf €75,00

pistool kopen bij Hes van Zweeden

Pistool Kopen ? bent u op zoek naar een winkel waar u een pistool kunt kopen? Dan bent u bij Hes van Zweeden aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met een grote diversiteit aan pistolen en revolvers, nieuw en 2e hands. ook luchtpistolen zitten in ons assortiment.

Een Pistool kopen bij Hes van ZweedenPistool Kopen bij Hes van Zweeden

Als je uiteindelijk besluit een ( lucht) pistool te kopen dan ben je in Arnhem aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat u pistool wordt afgeleverd met de juiste munitie. Uiteraard kun je niet zomaar een pistool kopen. Je hebt daarvoor een verlof of vergunning nodig. Deze kun je via de schietvereniging waarvan je lid moet zijn aanvragen bij de Bijzonder Wetten van de lokale Politie. Ook het advies met betrekking tot de munitie is belangrijk, de verschillende vormen en het gewicht kan het schotbeeld enorm beïnvloeden, laat u daarom in de winkel adviseren door ons team van ervaren schutters. Met onze meer dan 180 jaar ervaring kunt u ervan uitgaan dat u met een topproduct met de juiste toebehoren weer naar huis gaat

Voordelen van Hes van Zweeden

Doordat wij een grote collectie hebben en een zeer lange ervaring op buks gebied kunt u bij ons terecht voor bijna alle merken, veelal op voorraad maar soms bestelbaar.

Ook voor reparatie en het kopen van een buks onderdelen kunt u bij ons terecht om een buks te kopen moet je echter wel 18 jaar of ouder zijn en je legitimeren, via de webshop, door het uploaden van een legitimatie of in onze fysieke winkel verkrijgbaar.

Bekijk ons assortiment aan Pistolen

Bent u benieuwd naar ons assortiment. Neem dan direct een kijkje in onze webshop.

Bekijk ons assortiment buksen

Hes van Zweeden

Welkom bij Hes van Zweeden b.v. een sinds 1836 bestaande en door Justitie erkende (Erkenning: 20060178262) speciaalzaak in Arnhem, het gebied van schietsport, jacht en natuurbeleving in de breedste zin van het woord.

Wij bestaan al meer dan 181 jaar sinds 1836

Lees meer

Dit vinden onze klanten

© 2017 Hes van Zweeden - Website laten maken door Brandpepper