Snelle levering
Grote voorraad
Bestaat al 181 jaar!
Afhalen ook mogelijk

Broerenstraat 17
6811 EA Arnhem

Gratis verzending
vanaf €75,00

Schietsport Winkel

Wilt u een geweer pistool of revolver kopen ? of bent u op zoek naar een webshop waar u een schietsport artikel kunt kopen? Dan bent u bij de schietsport winkel Hes van Zweeden aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met een grote diversiteit aan accessoires en toebehoren voor de schietsport.

Een Wapen kopen bij Hes van Zweeden

Als u besluit een wapen te kopen voor de schietsport dan bent u in Arnhem aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw wapen perfect wordt afgeleverd. Ook als u er bijvoorbeeld een richtkijker of red dot bij aanschaft. Het advies met betrekking tot de munitie of het schoonmaken van het wapens is erg belangrijk, het verschil in gewicht kan het schotbeeld enorm beïnvloeden. Laat u daarom in de winkel adviseren door ons team van ervaren schutters. Met onze meer dan 180 jaar ervaring kunt u ervan uitgaan dat u met een topproduct met de juiste instellingen weer naar huis gaat. U zult er daarna jaren plezier aan beleven.

Voordelen van Hes van Zweeden

Doordat wij een grote collectie hebben en een zeer lange ervaring op schietsport gebied kunt u bij ons terecht voor vele merken, veelal op voorraad maar soms ook bestelbaar. Ook voor het kopen van onderdelen kunt u bij ons terecht. Om een wapen te kopen moet je echter wel 18 jaar of ouder zijn en je legitimeren met een geldig ID. Tevens moet je lid zijn van een erkende schietsport vereniging en de K.N.S.A. Via de webshop kun je geen wapen kopen , alleen reserveren.je kan dan een legitimatiebewijs of verlof uploaden om daarna in onze fysieke winkel de verdere afhandeling te plegen. Hieronder nogmaals de voordelen voor u als klant

Bekijk ons assortiment aan Schietsport artikelen;

Bent u benieuwd naar ons assortiment. Neem dan direct een kijkje in onze webshop.

Bekijk het volledige assortiment

Hes van Zweeden

Welkom bij Hes van Zweeden b.v. een sinds 1836 bestaande en door Justitie erkende (Erkenning: 20060178262) speciaalzaak in Arnhem, het gebied van schietsport, jacht en natuurbeleving in de breedste zin van het woord.

Wij bestaan al meer dan 181 jaar sinds 1836

Lees meer

Dit vinden onze klanten

© 2017 Hes van Zweeden - Website laten maken door Brandpepper