Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport /

Bi-Pods / Ondersteuning

  2 / 2  Bezig met laden...
Ulfhednar Tri-pod en Mono-pod
Tri-pod en Mono-pod. Pas bij het zien van de product afbeeldingen krijgt u een indruk van de mogelijkheden van deze tri-pod.
599,00 incl. btw
Ulfhednar Veelzijdig Ondersteuningskussen
Groot steunkussen om de schietpositie in vele posities te stabiliseren. Het is gemaakt van weerbestendig Cordura (R) en wordt gevuld met isoporf. Twee riemen...
114,95 incl. btw
Ulfhednar Waterpas voor Picatinny
Waterpas en kaarthouder voor Picatinny.
99,00 incl. btw
Ulfhednar Waterpas
Aan de zijkant te monteren waterpas voor Picatinny. Gemakkelijk te zien aan de zijkant van de richtkijker. Kan zowel rechts als links worden gemonteerd.
15,00 incl. btw
Vision Adapter voor chassis
RPS-spie-aansluiting voor Vision-chassis en Blaser R93 en R8
59,00 incl. btw
Vision Kolf verlenging
Kolf verlenging voor Vision chassis
20,00 incl. btw
Vision Mondingsrem Troll .30 /.26 /.24 draad 5/8 of 1/2
Deze mondingsrem heeft een aantal gloednieuwe innovaties! Hij is gemaakt van 7075 aluminium, vergelijkbaar met verschillende staalsoorten, maar veel lichter.
200,00 incl. btw
Vision Mondingsrem Troll .30 /.26 /.24
Deze mondingsrem heeft een aantal gloednieuwe innovaties! Hij is gemaakt van 7075 aluminium, vergelijkbaar met verschillende staalsoorten, maar veel lichter.
200,00 incl. btw
  1  2   


Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Voorlopig zonder verlofplichtige artikelen gezien de opleiding uitgesteld werd en nu de tijd ontbreekt deze te volgen. Ook zijn de huidige marktomstandigheden niet optimaal hiervoor. Mocht dit veranderen dan overwegen we weer het assortiment uit te breiden. Tot die tijd richten wij ons op andere aantrekkelijke artikelen en producten voor onze doelgroep. Wel nemen we antieke wapens en fraaie onklaar gemaakte wapens in het assortiment op.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.
Met vriendelijke groet, Hes van Zweeden