Volg Hes van Zweeden op Instagram @hesvanzweeden ( klik op icoon links onder )
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uitrusting Schietsport /

Bi-Pods / Ondersteuning

  2 / 2  Bezig met laden...
Ulfhednar Tri-pod en Mono-pod
Tri-pod en Mono-pod. Pas bij het zien van de product afbeeldingen krijgt u een indruk van de mogelijkheden van deze tri-pod.
599,00 incl. btw
Ulfhednar Veelzijdig Ondersteuningskussen
Groot steunkussen om de schietpositie in vele posities te stabiliseren. Het is gemaakt van weerbestendig Cordura (R) en wordt gevuld met isoporf. Twee riemen...
114,95 incl. btw
Ulfhednar Waterpas voor Picatinny
Waterpas en kaarthouder voor Picatinny.
99,00 incl. btw
Ulfhednar Waterpas
Aan de zijkant te monteren waterpas voor Picatinny. Gemakkelijk te zien aan de zijkant van de richtkijker. Kan zowel rechts als links worden gemonteerd.
15,00 incl. btw
Vision Adapter voor chassis
RPS-spie-aansluiting voor Vision-chassis en Blaser R93 en R8
59,00 incl. btw
Vision Kolf verlenging
Kolf verlenging voor Vision chassis
20,00 incl. btw
Vision Mondingsrem Troll .30 /.26 /.24 draad 5/8 of 1/2
Deze mondingsrem heeft een aantal gloednieuwe innovaties! Hij is gemaakt van 7075 aluminium, vergelijkbaar met verschillende staalsoorten, maar veel lichter.
200,00 incl. btw
Vision Mondingsrem Troll .30 /.26 /.24
Deze mondingsrem heeft een aantal gloednieuwe innovaties! Hij is gemaakt van 7075 aluminium, vergelijkbaar met verschillende staalsoorten, maar veel lichter.
200,00 incl. btw
  1  2   


Over ons

We bouwen het assortiment weer stap voor stap op. Graag luisteren wij naar onze klanten om een assortiment op te bouwen, wat goed in Arnhem past. Tot de tweede opleiding aan de Politieacademie voltooid is, is er minder tijd beschikbaar. Zoals u wellicht weet zijn er een tweetal opleidingen nodig om een assortiment neer te kunnen zetten, naast een aantal andere eisen. Het is het beste als tenminste twee personen de opleiding voltooid hebben en over de nodigde bekwaamheden beschikken. Wel proberen we de site en het assortiment aantrekkelijk te houden door dit steeds aan te passen en te verbeteren.

De opstart

We gaan proberen een aantrekkelijke formule neer te zetten, echter ten opzichte van de oude formule zijn er aanzienlijke wijzigingen. We gaan ons meer concentreren op de schietsport op lange afstand, naast de overige disciplines. Daarnaast op topkwaliteit outdoor artikelen voor extreme omstandigheden. Zoals voorheen trachten we een aantrekkelijk assortiment antieke en decoratieve wapens op te bouwen. In wapenkluizen komt er een ruimer en flexibeler assortiment. Wel streven we naar consistentie in plaats van omvang. Opgegeven adres is kantooradres. Voor nadere informatie zie contactpagina.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies.